ΣΟΥΪΤΕΣ BUNGALOWS

Ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που θέλουν να βιώσουν στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο πλούσιο περιβάλλον της φύσης, τα Bungalows διατηρούν τον παραδοσιακό χαρακτήρα τους και προσφέρουν ιδιωτικότητα και αξιομνημόνευτες προσωπικές στιγμές. Τα Bungalows βρίσκονται μόνο μερικά βήματα από την παραλία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

GALLERY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

LOU_4547.png

STANDARD ΔΩΜΑΤΙΑ BUNGALOWS

Το Standard Room είναι ένα άνετο δωμάτιο 20τ.μ., ιδανικό για όσους ταξιδεύουν για διακοπές ή για επαγγελματικούς σκοπούς. Διαθέτει διπλό κρεβάτι (ή 2 μονά) το οποίο σας εξασφαλίζει απόλυτη άνεση. Με κομψή και μοντέρνα διακόσμηση, το δωμάτιο Standard του ξενοδοχείου μας θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας. Έχει μπάνιο με ντους και πολυτελή είδη τουαλέτας.​

LOU_5183-HDR.png

STANDARD ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΧΑΙΟΣ

Τα δωμάτια τύπου Achaios είναι διαθέσιμα μόνο μέσω άμεσης αίτησης που αποστέλλεται στην ομάδα κρατήσεων του ξενοδοχείου και η οποία θα σας καθοδηγήσει καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Απολαύστε τη διαμονή σας και ανακαλύψτε το εξωτικό Ρίο της Πάτρας.

LOU_5169-HDR.png

STANDARD ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ

Το Single Room είναι ένα άνετο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι (ή 2 μονά) με χώρο 20τ.μ., που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε κατά την διαμονή σας. Είναι ένα πολυτελές και σύγχρονο διακοσμημένο δωμάτιο που θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας. Έχει μπάνιο με ντους και πολυτελή τουαλέτα.