ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το PORTO RIO HOTEL διαθέτει 8 πολυτελείς ευέλικτες αίθουσες για κάθε είδους επαγγελματική συνάντηση ή προσωπική εκδήλωση. Όλες οι αίθουσες έχουν δυνατότητα να διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης, οι φωτισμοί εναλλάσσονται από έντονοι σε ατμοσφαιρικοί, ενώ ο άρτιος και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός εικόνας και ήχου εξασφαλίζει την επιτυχή έκβαση κάθε γεγονότος. Συμπληρωματικά με τους εσωτερικούς χώρους, το συγκρότημα διαθέτει ανοικτό χώρο γύρω από την πισίνα ο οποίος λειτουργεί άψογα για δεξιώσεις γάμων ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία εορτασμού.
EVENTS
Το Porto Rio Hotel διοργανώνει παρουσιάσεις προϊόντων, δειγματισμούς, gala dinner, εκθέσεις, συνεντεύξεις τύπου, θεματικά πάρτυ, βάφτιση, κοπή πίτας, παιδικά πάρτι ή ακόμα και μία πιο χαλαρή βραδιά με φίλους. Εσείς εμπιστευθείτε μας για τη διοργάνωσή σας και εμείς στο Porto Rio Hotel σας εγγυούμαστε την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσής σας.
ΓΑΜΟΙ
Ξεκινήστε την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας στο PortoRioHotel. Ο συνδυασμός της πολυετούς εμπειρίας και οι υπέροχοι χώροι διασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία της γαμήλιας δεξίωσής σας.
ΣΥΝΕΔΡΙΑ & MEETINGS
Με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 8 ευέλικτων αιθουσών μικρότερης ή και μεγαλύτερης χωρητικότητας αλλά και των ανοικτών χώρων περιμετρικά της πισίνας, το Porto Rio Hotel αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τον σύγχρονο επαγγελματία.