Γάμοι & Εκδηλώσεις

Γάμοι

Για την πιο μοναδική και αξέχαστη μέρα της ζωής σας... για όλες τις στιγμές που θέλετε να περάσετε με τους αγαπημένους σας,
στο Porto Rio Hotel Για όλες επίσης εκείνες τις στιγμές που θέλετε να περάσετε με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις η ομάδα του ξενοδοχείου Porto Rio είναι εδώ για να σας βοηθήσει να το οργανώσετε όπως σας ταιριάζει! Ανάλογα με τη σεζόν, επισκεφτείτε τους χώρους μας και επιλέξτε ανάμεσα στους εξωτερικούς χώρους με τις πισίνες, είτε τους εσωτερικούς με την υπέροχη διακόσμηση. Με τη βοήθεια των ανθρώπων μας, που έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν καλύτερα πώς να καλωσορίσουν και να φιλοξενήσουν την πιο ξεχωριστή σας νύχτα και να την μετατρέψουμε σε ανάμνηση που θα μείνει μαζί σας για πάντα!

Δεξιώσεις

... και για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που θα θέλατε να μοιραστείτε με τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας, στο Porto Rio Hotel ξέρουμε πολύ καλά πώς να δημιουργήσουμε αξέχαστες στιγμές! Συναντηθείτε μαζί μας και συζητήστε με την ομάδα μας πώς να γιορτάσουμε στο χώρο μας, τη βάπτισή του παιδιού σας, την επέτειό σας ή πώς μπορείτε να κάνετε το καλύτερο πάρτι γενεθλίων που έγινε ποτέ!
Οι σεφ μας μπορούν να προετοιμάσουν τους θεματικούς μπουφέδες για εσάς και τους καλεσμένους σας, κοκτέιλ που θα δώσουν αυτή την επιπλέον πινελιά, καθώς δεν θα αφήσουμε τίποτα στην τύχη για να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι όπως ελπίζατε!

Creating the best memories of your life!