Ξενοδοχείο Παραθεριστικό Θέρετρο

Αυθεντική Φιλοξενία

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία, σας υποσχόμαστε μια ποιότητα και αξιομνημόνευτη εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας.

Πολυτελές Ξενοδοχείο

Τα Δωμάτια μας

Porto Rio Hotel

Executive Suites

2 Ενήλικες

48 m²

Οι Executive Σουίτες παρέχουν στον επισκέπτη την άνεση και διακριτικότητα που επιθυμεί. Πλήρως εξοπλισμένες, ευρύχωρες με έπιπλα μοναδικής αισθητικής και έξτρα παροχές για τον επισκέπτη.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 255 €

2 Guests

20 m²

From 79 €

2 Guests

20 m²

From 89 €

2 Guests

35 m²

From 126 €

2 Guests

48 m²

From 168 €

Ξενοδοχείο 4* και Παραθεριστικό Θέρετρο

Ανακαλύψτε τις

Δραστηριότητες μας

Απολαύστε την παραμονή σας στο ξενοδοχείο Porto Rio στην Πάτρα και τις ευκαιρίες για ποιοτικό προσωπικό χρόνο που προφέρουν οι δραστηριότητες του ξενοδοχείου μας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον τουρισμό και τη φιλοξενία, σας υποσχόμαστε μια ποιότητα και αξιομνημόνευτη εμπειρία κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Συνεδριακοί Χώροι

Με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερους από 12 διαφορετικούς χώρους για τα συνέδρια και τις εκδηλώσεις σας, το ξενοδοχείο Porto Rio 4* είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει με την τεχνολογικά άρτια υποδομή του, σύμφωνα με αυτό που χρειάζεστε! Με αίθουσες για τις επαγγελματικές συναντήσεις σας, το συνέδριο του Οργανισμού σας, τις εταιρικές συγκεντρώσεις, τα events και τις εκδηλώσεις με έως και 500 συμμετέχοντες, η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να καλωσορίσετε τους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία που μπορούμε να παρέχουμε και την κορυφαία εξυπηρέτηση! Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας στην αντίστοιχη σελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε αμέσως μαζί σας ή τηλεφωνήστε στο τηλεφωνικό κέντρο μας και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε την επόμενη εκδήλωση σας στο ξενοδοχείο Porto Rio 4*

Πολυτελές Ξενοδοχείο

Γάμοι και Δεξιώσεις

Έφτασε αυτή η μέρα, που θέλετε να είναι μοναδική και αξέχαστη. Για όλες επίσης εκείνες τις στιγμές που θέλετε να περάσετε με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε ξεχωριστές αναμνήσεις η ομάδα του ξενοδοχείου Porto Rio είναι εδώ για να σας βοηθήσει να το οργανώσετε όπως σας ταιριάζει! Ανάλογα με τη σεζόν, επισκεφτείτε τους χώρους μας και επιλέξτε ανάμεσα στους εξωτερικούς χώρους με τις πισίνες, είτε τους εσωτερικούς με την υπέροχη διακόσμηση. Με τη βοήθεια των ανθρώπων μας, που έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν καλύτερα πώς να καλωσορίσουν και να φιλοξενήσουν την πιο ξεχωριστή σας νύχτα και να την μετατρέψουμε σε ανάμνηση που θα μείνει μαζί σας για πάντα!

Απολαύστε την εμπειρία των διακοπών σας
στο Porto Rio Hotel

Ξενοδοχείο 4* και Παραθεριστικό Θέρετρο
Τα Νέα μας

Κοντινά Μέρη